Nya skor!

Har köpt 2 par nya skor idag!

Hög Stövel från Skopunkten.com

Pumps från Skopunkten.com

Hårt

Ja jag var lite sliten igår så orkade inte skriva!
Iaf lördag kväll! Jag Kattis å Matilda drar till Viper. Där möter vi också Lina å Marcus.
Jag har inte ett korvöre med mig å förväntar mig inte spec mkt, som vanligt.. :P
Iaf när vi står ute å röker så börjar vi prata med en skåning, som var blatte, och hette Rikard! Rolig kis! "HUR många i Sverige¨är det som är blattar å heter Rikard?! jo 32st!" Eller vad det nu var! :P Iaf bjuder han oss nästan hela kvällen å både jag å Kattis blir kalasfulla! Matilda: "ååhh full tjej!" men det var kul! Så nu har jag stukat foten efter jag trampade en kille på foten när de spelade hardstyle, jag har ont i benen efter vi "porrdansade" när de körde R&B, och jag har ont i nacken efter vi spelade luftgitarr å headbangade till lite halvrockig musik! så vid halv 3 hämtade erik mig å vi åkte hem. Jag har nog inte haft så kul på ett bra tag! LYCKAT!

Galen kväll igår

Galen kväll igår, galna tjejer igår skriver mer ikväll för nu ska vi tydligen åka till strägnäs å hämta upp chevan till bröllopet nästa helg


Uppdatering

Ja lite uppdatering phästfronten. Hälsoläget på Havnna e fin fint förutom att hon hade kotledsinflamation hf å en lindrigare på vf. Knäleds inflamation på båda bak som tydligen var flera år gamla sen hon gick på travet antagligen. Men han sa att hon skulle bli helt frisk å vi ska på återbesök om 3 veckor. Så nu får hon stå i sjukhage å äta medecin.
Igår efter körskolan åkte jag till stallet, fixade allt med Havanna å skulle gå å hämta Dragawa. Duggregnade lite då så jag tänkte att jag skulle gå innan de började ös regna. jo visst... När jag e halvvägs till hagen börjar de regnar mer å när jag e vid grinden är det världens skyfall med åska å grejjer. Jävlar, jag e redan blöt så jag kan lika gärna ta med kusen när jag ändå e här tänker jag. När jag kommit fram till hästen haglar det! Å tror ni hon vill flytta på sig? nä efter lite mer regn å övertalning gå hon med till grinden, fortfarande hagel.
Men nu tänker hon inte gå länge, står där i ös regn i 5min å försöker få henne å gå! Tillslut så går hon ut å jag kan stänga grinden. Ännu mer regn.. yes nu e vi snart i stallet tänker jag, en genomvåt hårdrockare...
NÄ! men tro inte att hon sätter lite fart hästfan, nej som en snigel får jag dra henne hela vägen till stallet! Jag var dygnsur, håret låg som en slickad katt, skorna var dygnsura ända in till strumporna! så de var bara att klä av sig leta fram ett par stumpor å vänta ut regnet så man kunde åka hem.

  SKIT HÄST eller kanske blöt häst

Statestik

Kollade på statestiken på hur många som varit inne på min blogg... De blir inga 80 000 här iaf. De blir nog så att man lägger ner.. igen. De e ju skit tråkigt om ändå ingen läser.
Nu bär de av till kliniken i Hölö med Havanna.

Hejsvejs

Fernholm

Idag har jag som sagt varit i stallet å på körskolan. När jag precis ska åka hem ringer Fernholm å frågar om vi ska hitta på något! Hon har ju tagitt körkort. Så varför inte, hon kommer hem till mig å vi käkar lunch å pratar lite. Efter ett tag åker vi till leksaks affären i centrum å hittar en del rolig saker. Vi har inget å gör å då ringer Sophie å frågar om vi kunde köra henne till Eskilstuna. Och så blir det.
Mot eskil, i väntan på Sophie i östertälje så gör jag å Fernis fina märken att där har minssan vi varit. Bilder kommer sen. När vi kommit hem vid 20 så orkar ingen av oss dra hem så vi sätter oss på donken i Tumba. Där får jag upp samtals ämnet om det går att beställa gluten fria hamburgare å får till svar: "Åhhhh de e de värsta som finns när någon beställer det! Som Kissie säger "De e bara rödhåriga femenister som beställer det" jätte irriterande..." Sköön tjej! Vi hade kul iaf i hennes vinröda volvo 240 med diarre brun färg på inredningen! Haha

Over and out

Det känns som

att jag har legat å bölat hela natten! Men de var säkert bara halva. Iaf så drömde jag om studenten. Vilket kanske förklarar en del... Inte vår egen, utan Mongomalins, Versons, Mathias, Felicias, Negers Amandas Osv...
Men jag bölade lika mycket ändå för de påminnde så mycket om våran egen. Och våran tid på Berga som förevigt är förbi.
De finns inget å göra åt de e bara att gilla läget hitta ett jobb å börja sitt liv. (Inte så lätt när vi fick den sämsta starten som gick) Men fan vad man vill tillbaka! Till allt, tillochmed Bettan å Kenneths gnäll om att de alltid var vi som hade gjort allt.

Ja nu ska jag snart till körskolan å köra sen blir det stallet. Bajs i rumpan

Man vill ju bara skratta

Satt å kolla lite på Kissies blogg. Hon hade skrivit något inlägg om feminister å rödhåriga att de inte var lika mycket värda så jag tänkte att de här inlägget lär ju ha en del intressanta kommetarer.. Jådå!



Hahaha han/hon är i samma nivå av bajsålder som jag Milla å Matilda hahaha nä men nästan iaf


Jaja

Har precis kommit från stallet har mockat å fixat åt Havanna. Vi får se om jag åker tillbaka dit idag orkar inte sitta hemma.
Igår lämmnade jag in min telefon! Man blir ju bara sur å inte glad, jag köpte en ny för att slippa laga den gamla. Vad händer! Den nya går sönder å jag måste skicka den på lagning som tar 2- 4 veckor! Jag var riktigt förbannad på killen i kassan å sa precis vad jag tyckte å att jag borde få en ny för inte fan ska man behöva lämna in en sprillans ny telefon på lagning efter inte ens en månad!! Men de enda jag fick till svar var att han inte kunde göra något åt det. Arrrgh! Funtar på att ringa till sony Eriksson å klaga...

På ons ska vi med Havanna till klininken i Hölö, hon är halt men visar inga yttre skador så vi får hoppas att de hittar något så vi kan få en hel häst snart. Så jag kan ringa till tjejen på berga som ev ville ta henne på foder.
Ihelgen har jag å Erik köpt tapeter, spakel å massa annat till sovrummet, igentligen skulle vi ha köpt färg också på lördagen men Erik var bakis så vi kunde inte åka någon stans...
Så nu e de bara å spakla å sen vänta på att mamma ska komma å slipa golvet så kan vi tapetsera å måla sen! Är väl klart om 3 veckor kanske :)

Tjolahopp
 Så här ser våran tapet ut

Great

MIN MOBIL HAR GÅTT SÖNDER!!!!
Hur gick det till lixx? den e en månad gammal!!!!!!! INTE OK!
För övrigt så har Amanda fixat lite på min blogg! Vet ej om hon e klar men än så länge e de fint!
Sov hos Carin i natt å dumpade Erik hemma.
Vi har äntligen börjat på sovrummet! de blir säkert fint! Ja jag har inget att skriva just nu så de får väl vara sår här tills jag kommer på något mer!

Marknad

Igår gick jag upp halv sju för att jag Matilda Carro å Milla skulle dra på marknad i Linköping!
Hämtade Matilda å åkte till stallet. Vi skulle vara där 08.30 så vi kunde åka på en gång. ändå satt vi å väntade i en timme på några andra som skulle åka med å de var dem som hade vägbeskrivning fast den hade dem glömt. Carro körde å jag var kartläsare det gick ju ganska bra att komma fram förutom kostigen vi var tvugna att köra på de sista 2 milen, och att vi körde fel!
Väl där, en liten by mitt i ingen stans, så örnade vi runt på deras marknad. de var väl de vanliga indier med kläder, munkar osv. Fast där sålde de djur också! Höns, gäss, hästar mm. Alla hästar kom i princip från hästhandlare å såg förjävliga ut men ändå söta! Vi fasnade för 3 jätte söta shettisar, 2 valacker å en hingst. Lite senare vart hingsten kvar själv där då några Zigenare köpte de andra 2. Ingen ville ha han så Carro bestämmde sig att om hon fick han för 1000 spänn så tog hon med sig han hem.
Jag fick örna till hästhandlaren å köpslå med han, först ville han ha 2000, sen 1500 men Carro var fast, 1000 spänn å inte mer när han inte gav sig så då sa hon till han att då åker vi då! Och då gick han ner till 1250 å Carro till 1200. Å så blev det, Carro blev med häst av barmhärtighet.
Föresten köpte jag en Jacka också för 180spänn, de e bra å pruta!
  In Flames heter han

Hemma

Idag finns inte så mycket att göra. När erik kommer hem ska vi hämta våran nya soffa! Å efter det åker jag med pappa hem å åker till stallet å rider mitt åbäke till häst. Föeresten ska hon agera handikapp häst på söndag! haha det blir kul å se hur det går! Eriks mamma e ju persolnlig assistent åt en kille som tydligen hade ridit på ridskola å ville rida lite. Om de går bra kanske man ska starta handikappridning på Havanna å bli rik? haha





Vem vet hur de slutar?

För övrigt har jag hittat världens coolaste bil jag vill ha!



Bajs

Jaha, nu har de inte blivit ett inlägg på några dagar för mitt internet har inte funkat!!! I lördags så åkte jag hem till Milla för att sova med henne i deras stuga. Vi hade skit kul å jag har inte garvat så här mycket på länge! Vi snacka gamla berga minnen å det gav oss verkligen ett bra skratt!
På söndagen kom det en tjej för att provrida Havanna och det gick bra! de ville komma tillbaka för att testa henne igen. Hon börjar bli riktigt fin nu! Kul, fast tråkigt att hon måste bort..
I övrigt har Erik fått tillbaka sitt körkort nu så jag har ingen bil länge.. är totalt handikappad å kommer ingenstans. Visst man kan ta bussen men fan vad tråkigt de e!!!
I veckan börjar vi ÄNTLIGEN riva ner dessa fula tapeter och upp med nya snygga!
HURRA!!!!!!!!!!

Bajs i sjärthålet!