Hiss & Diss




RUT I ÄNGLAGÅRD
Riktigt jobbig kärrning. Hemsk röst, hemskt hår hemska glajjer! Man vill ju bara skratta åt henne så fort hon ska bråka med alla! det.. det.. här HORHUSET!

Rut.jpg image by Hellmania



MATILDA

Räddaren i nöden, kom hit med godis å jätte hemskt nagelack i någon rosa konstig färg. Tyväär har vi spelat klart mini ninjas


va?

Har inte bloggat på några dagar, var hemma hos Carin och hade fullt upp med att vakta hundar och barn.

Iaf, var inne på Efterlyst hemsida. Där har de en flik med efterlysta brottslingar. Alla var invandrare, negrer, ryssar och blattar kanske möjligvis någon annan nationalitet. Det var EN svensk med, han var efterlyst för förskingringsbrott, och han hade lurat en präst på 100 000kr.
Medans resten var skyldiga till Mord, Våldtäkt, dubbelmord osv vilket är värst? Våldtäkt eller förskingring?, jag tror de flesta svarar våldtäkt.
Visar inte de då regeringen att de måste vara skarpare på att ta in invandrare. Göra ett slags test, där de måste veta att i vårat land är sånt inte okej! Även om det är det i deras primitiva land. (inte alla dock)och de borde skärpa straffen för invandrare, för alla mord och väldtäkter för den delen, men att de borde bli utvisade på en gång.
De har väl kommit till Sverige av en anledning, för de inte vill vara kvar i sitt hemland, Skicka då tillbaka dem dit om de inte sköter sig!
Hur kan de missa att de flesta mord och våldtäkter faktiskt sker av invandrare, som inte får något annat, när de säger på efterlyst eller andra medier mörkhyad man, man med brytning.. osv. Bajs på dem Bra för alla de som sköter sig, ni får gärna vara kvar.

Sergei Albiev - Dubbelmord
Tilo Dumbuya - Våldtäkt

Coung Duc Nguyen - Dubbelmord

RIP

Har precis kommit hem från Carin och Jesper. Skulle mata de stackars fiskarna som varit utan mat i 2 dagar. Å vad hittar jag?! EN DÖD FISK! NEJ!!!!!!!!!!!!!!!! R.I.P Dalmatiner fisken.. =(
Deras nya hund e så himla söt! Bosse bajs kallas han, för att de första han gjorde när vi kom hem med han idag efter vi hämtat han i hundstallet bajsade på hallgolvet! Fast han heter bara Bosse igentligen!

Leo Och Bosse, en kopia av Leo!




Bullar

Jag säger bara: Matilda, jag tror vi gjorde för många bullar! Vi har fått ta med oss hälften hem igen! :P Men de var goda!

HURRA!

Mamma å pappa fick huset de budade på! SÅ snart blire flytt! :D
Så nu blire visning på vårat hus den 8nov!


Dålig natt

Ja, för ovanlighetes skull somnade jag inte efter eller under Navy CIS igår som börjar kl. 23. Nä utan jag var klarvaken och tittade på CIS NY och hoppades på att somna, men icke, sedan CSI Miami. Inte då heller. När jag fortfarande inte hade somnat då, och inte ens var trött, så kollade jag om de fanns någon bra film på Canal + kanalerna, men som vanligt på natten visar de bara porr. Vem i helvete vill sitta å glo på någon B porr film när man ska försöka sova?! Ja, inte för att jag skulle vilja kolla på dem när jag inte skulle sova heller.
Så jag sätter på filmen "Änglagård" har inte sett den innan men den var helt okej! Älska bråket mellan kärringen och Fanni´e om att de ska starta horhus!
Efter den lyckades jag somna, vid 4..
Ja sen väcks jag kl 7 av att Erik kommer på att han försovit sig! Så det blir jorbävning i sängen, han ska börja prata med mig.. (lyckat å få fram något ur en död person) och han tänder lampan.. dom han sen GLÖMMER ATT SLÄCKA!
Jag kunde inte somna om på ett bra tag..

Mamma å Pappa budar på ett hus i sorunda just nu. Jätte fint och just nu har de det sista budet på 2 325 000 sen igår. Vi får hoppas att de inte bjuder över!


tat,..

Föresten e jag jäävligt sugen på att fylla på resten av armen!!! Hoppas jag får en massa pengar i födelsedags present! Btw så e den första snart ett år gammal, kommer inte riktigt ihåg när jag gjorde den men tror de var runt den 20 - 22 november har jag för mig..


Torsdag

Sitter hemma hos mina päron i salem, har precis vaknat å ska väl pallra mig ut till stallet så fort jag orkar. Måste baka lite till idag också eftersom Axel ska firas på söndag. Men de e shysst, jag å Matilda får 300spänn var för att ha bakat lite! :) De går nog till att köpa grejjer på globen!!!!! Jag bokade nämligen biljett till mig och Matilda igår :D Har varit på Arbetsfömedlingen också! Så snart får jag pengar av dem om jag inte hittar ett jobb!

-

..

En liten bild på Sparris lilla mowsiga valp. Som inte är så liten längre.. :P

..

Blogg torka! Har inget kul att skriva om just nu!



--

Havanna fortfarande sjuk, jag å matilda har bakat 2 kladdkakor, 90 kanelbullar och aldeles för måna negerbollar med blått pärlsocker, beroende av Cafe world. vill ha ett jobb. Det är mitt liv just nu!

Bajs

Uppdaterar ikväll, så länge får ni min å matildas nya favvo låt :P

Imorgon

Imorgon ska jag matilda å Carin till kliniken med havanna för att se om hon är frisk :P

som matilda säger: du skriver typ bara ett ord eller en mening när du väl skriver :P ja!

Konversation

Konversation mellan mig å Matilda:

M:Gick du in på min?
C: Ja..
M: Var de någon där? På parkeringen?
C: Ja
M: Var den arg?

C: Nä..?
M: Aa, men altså var den arg? Typ en arg hamburgare?
C: Nej du hade bara en korv!
C & M: HAHAHA

Om ett Facebook spel.. :P

Facebook

nytt jävla spel man fasnat för!!! Café World! bajs :P

igår köpte jag å matilda nya fiskar till akvariumet!

2 Dalmatinerfiskar

http://www.aquarium-fotos.de/data/media/16/molly_080501_4.JPG

10 neontetror och

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Paracheirodon_axelrodi_school.jpg


2 Skalarer

scalare_ak8maj08b3.jpg image by Matsvin

Uppkörning

Har uppkörning om 3 timmar! Önska mig lycka till! :P

Millas Blogg

Har suttit å pillat lite med headern på Millas blogg. Blev rätt bra tycker jag själv :P


Redigerat

Har redigerat lite bröllopsbilder, Vilken tyckte du var bäst? Kom gärna med tips på förändring!

ORGINALBILD
       

Klicka för större bild!

Helgen

ja då var helgen över. I fredags så var vi på viper ganska tråkigt som vanligt.. I lördags var det bara upp och hoppa tidigt som attan för vi skulle på bröllop! Jag skulle fota och erik köra Cadillac. Det var väl så där kunde varit roligare! :P Och i söndag skulle jag varit hundvakt med Milla, fast jag trodde det var på kvällen men var tydligen från 7 på morgonen så jag missade hela dagen! :P
Idag har jag min sista körketion innan provet! Hoppas jag sätter den där jävla banan annars dör jag!




Alltmöjligt

Ja häromnatten hade vi vattenläcka i källarn. De droppade vatten ifrån taket å allt var dygnsurt! Som tur var är pappa röris så vi fick stopp på det ganska snabbt. Igår var jag å mamma hos frisören å jag klagade på att mitt hår alltid blir platt vad jag än gör för frilla! Så hon visade mig hur jag skulle göra å när jag kom hem blev de till å göra en galen frilla!
Sen kom Fernis över å vi åkte till stallet där vi mötte Milla som stod å målade! Vi snacka massa skit å efter en timme kanske åkte Fernis medans jag höll Milla sälskap. Jag ska förhoppningsvis tävla Carros (Millas syrra) häst Pawlo i dressyr! De kommer bli kul! Så jag ska åka ut å rida han idag!
På tisdag har jag uppkörning också! Det 3dje körkortet!