Konstigt..

Jag satte mig ute en stund för jag är så himla uttråkad. När jag satt där å kollade på huset och trädet kändes det konstigt.
Det är tisdag kväll och det är inte Berga jag sitter på. Inte på våran balkong på nya, inte på rökrutan eller någon annan stans på berga. Det är mitt nya hem jag sitter och tittar på.
Och det känns konstigt, hemskt och konstigt.

Bajs

Min blogg vill inte som jag vill! Musiken vill inte startas av sig själv! så vill du lyssna är de bara rulla ner lite till körkorts inlägget så startar den automatiskt.. sugit

Min Dag

Idag vaknade jag vid halv 7 av eriks väckarklocka, gick upp och vi åkte till hans jobb.
Jag snodde bilen hem till Salem å sen åkte jag å Milla till skärholmen.
Vi shoppade massa saker, jag handlade för 1000 spänn!!! 3 BHar, 1 par trosor, 3 linnen i olika färger, nya solbrillor då mina gamla från usa har gått sönder efter ett år på min skalle!!! :'(
Jag å Milla gjorde en fuling på Åhlens också, Milla hittade ett par solbrillor hon ville ha, äntligen! Men de kostade 300 spänn! Så jag föreslog att vi skulle byta prislapp. Sagt och gjort, hon fick pröjsa 99kr för sin märkes solglajjer!

Sen var vi i stallet å red på våra judar. Vi galopperade på flygfältet också, de var as kul men Näni var galen å stack. Hon var verkligen as stark men som tur var så stannade hon av sig själv när fältet tog slut. Och tur är väl det för annars skulle vi ha haft en fin tur på bilvägen!

Ja, de var väl allt, jag har fått i uppgift att laga mat idag för de är mina pärons bröloppsdag, 18 år!! En väldigt romantisk middag. Makaroner och falukorv!! Föresten glömde pappa bort den så morsan fick säga till han! :P hahah

/Moberg

P.S Farsan har spelning med sitt band på BÖS (Militärerna på Berga)  på tors, hahaha de e klockrent! D.S

Jag kan inte sova

Jaha, jag kan inte sova för jag e sur på Erik.. Fast de vet han inte om för han ligger och sover, hur han nu kan vara trött?!
Har inte gjort så mycket idag, bytt mitt armband, varit hos hästen å typ ätit middag med mina fulla föräldrar..
Så nu sitter jag hemma hos erik och tjurar som vanligt. De e altid jag som blir sur på han, inte tvärt om, jag skulle kunna döda 20 männinskor utan att han skulle bli sur.
Fast mitt sura brukar gå över ganska snabbt. PMS barn. Ingen kalle har man heller.. de suger spec när man e sur.

Nä men ska väl försöka hitta på något annat kul för att somna.

Bajs / Moberg

P.S på sön blire kryssning för hela slanten! D.S


Bajs

Jaha, sitter hemma hos Eik å gör ingenting, man borde ju plugga å de hade jag tänkt också men killen har inget skrivprogram!!!!!! Å alla skit program jag laddar ner funkar inte! de suger.
Jag kom precis på att vi hade ju en blogg, vi skom bodde i d korridoren den hade jag aldeles glömt bort! Var inne där å läste å de var ganska kul, men nu blir de inget mer sånt.. för vi har gått ut från den där jävla skit skolan man hatade så mycket för de aldrig fanns något att göra men ändå bölade så mycket på studenten, och nu efter när man tittar på alla bilder också.
Det är helt sjukt, de känns bara som att de är lov och att vi ska tillbaka dit nästa vecka, men så kommer det inte bli...

Ska iaf till stallet lite senare idag när den sega Millut ringer. Hon e jämt seg. Det är iaf bra för vi 3 är de ända som kommer hålla kontakten med varandra, av vårat "gäng".  Söka jobb gör man också, även om man inte vill, för man vill vara ledig en sista sommar,  som man alltid har varit. Men inte längre...

Fan vad jag hatar att vi har tagit studenten, jag vill bara tilbaka. Tillbaka till jouren, kenneth, Anna & Janne skvallret, å alla bus!

/ En ledsen tjej
www.dkorridoren.blogg.se

Här är iaf en film Sparris har gjort om oss


Student

För jag har tagit studenten fy fan vad jag e bra!!








Å nu e man arbetslös