1an

JAG SAKNAR ETTAN!

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

Tråkdag

Idag har jag städat med morsan, de var fett tråkigt. Jag kan tänka mig att de hade varit mkt roligare att åka å shoppa med Nathalie som jag hade planerat, men aja. Mitt rum är iaf rent!

Imorgon är de party hos ngn etta i huddinge som Jag, Natta, Nathalie, Towe Milla(?), Matilda(?) ska på. de blir nog förkrök hos Natta, å jag hoppas att ettan bjuder på sprit då jag e skit pank(de ända jag har e 50kr) å inte kan köpa sprit. hahahah ngn annan som ska dit kan ju skriva en kommentar :P¨

Kollade Iron Maiden biljetter nyss, nu är de flesta nere i 500-600kr. De e bra så nu ska jag å Sophie tigga ihop lite pengar ( Fattiglappar som vi är) så vi kan gå! De ska bli kul som satan. De där med Kiss blir de nog inget då jag e pank och vill hellre lägga mina (få) pengar på Maiden..


Underbart!


SportLOV!

Okej då så var det sportlov igen. Jag åkte till dalarna direkt efter skolan i fredags för att åka skidor med min kusse å hans farsa. På vägen upp frågade Jari ( min kusses pappa) mig om jag ville jobba på bilia(där han jobbar)  i kassan för de behöve folk, så jag sa såklart ja! :D så jag ska åka dit ngn dag å träffa butikschefen å kolla runt lite :D
Har iaf åkt skidor nu en hel helg, de har varit kul men blir lite tråkigt när backarna inte är i topp..

Idag har jag och Mamma varit i skärholmen och shoppat. Jag köpte 2 tröjor en BH en bok å lite annat. Var sedan på Ikea å köpte en fotölj till mitt rum. Det var trevligt.

Föresten kommer jag vara luspank en månad till då jag inte får ngra pengar av morsan (å jag inte börjat jobba änn) för jag hade smsat för över 700kr till en viss Henke.. Fast de känns ändå inte som de e han jag smsat med, men men. Så nu får ni ringa om ni vill ngt då jag inte får svara på sms....!!! -.-

Farväl mina kära vänner.

P.S Föresten har jag fått tlbx Torulf!!!!!!!!! (Min Nikon D70 Kamera)

Veckan som gått..

Jaha, den här veckan har varit som vanligt. I måndags så satt vi å spelade TV- Spel som vanligt. Milla har stalltjänst så hon är i stallet då och då.
Igår kväll var det galet. Satt å spelade cp Tekken 3, var i VH å sedan vid typ 22 så gick jag å Sophie över till C korridoren å spelade Game Cube. Det var fett roligt. Man skulle slå på ett par trummor för att springa å hoppa med en apa. Det var galet. Sedan kom Anton å röjde, VI hade vatten krig å alla vart jätte blöta!!
Idag har vi haft Nationella i Matte, det gick sådär.. -.-
Mitt sluta röka går inte heller så bra. Har rökt typ 3 cigg sen i måndags. Rätt bra endå men iaf.
Natta & Nathalie kommer tlbx efter lovet!!!!! :D Då blir de röj!

Over and out

Vecka 7

Dåligt uppdaterat under veckan så här kommer en liten snabbis om vad som hänt.

Måndag:
Veckan börja dåligt med att alla var sura på varandra och världens tjafs. Hände inte så mycket förutom plugg. Jag bestämmde att jag skulle sluta röka.

Tisdag:
Vi var på Riksdagen & Armé muséet med klassen, det var rätt kul :)Inte mkt hände på kvällen, tror att de var kvällen henke sov hos mig. det var galet.

Onsdag:
Inte mkt hände idag heller. Bråk om massa saker å vi spelade lite teckken 3. Rökte en cigg för jag var arg.

Torsdag:
Helt galen dag, vi satt i F&G korridoren och spelade Tekken 3 i säkert 10 timmar. Jag råka ha sönder ett fönster å alla var helt cp!

Fredag:
Inte mkt hände. Var på lektioner sedan fika. Åkte tåget hem med Bengtsson och sedan åkte jag till min faster i Trosa.

Lördag:
Red ut med Havanna och hon var helt galen, försökte kasta av mig 3ggr.Stack med mig på ett fält då hon vart rädd för en hund. Men var fin i form, jobbigt eftersom det var hårt i marken.

Söndag:
Red först ut med Havanna och såg Mufflonfår ca. 25m ifrån oss! Hon var coollugn fast jag trodde hon skulle bli rädd för dem. Red sedan på banan å hon var superfin!!! Gick i form i alla gångarter och var inte alls tung! :D
Sitter hemma nu å väntar på att få åka till berga.

Hej svejs.

Romme

Var i romme i ons, var kul som satan. orkar inte skriva om allt, vill ni veta får ni fråga. På kvällen bastade jag, Towe, Henke, Hazze & Max. Med ett löfte om att vi skulle vara topless, jag höll det en stund medans towe inte höll det alls med argumentet att hon inte var med på bussen till Romme då jag hade lovat det :P haha
Jag, Towe & Max gick ut efter ca. 1h medans Hazze och Henke satt där i 3½h!!!!!!
Dem sa att de kändes som att vara full utan att ha supit! KONSTIGT?!

Åkte tåg med Kimmo hem idag. vi hade fett kul på tåget.
aja

Party on Bitches

Bengen i VH

Jag, Bengtsson, Mathias & Sophie var i VH i dag. Skulle köpa Kalle & godis.
När vi kommer till Pressbyrån står det ett gäng turkfjortisar å bråkar med varandra, dem står å skriker på varandra och slåss. Ingen gör ett skit å Bengan står å skrattar.
Innan vi hinner gå till konsum kommer det ut ngn från pressbyrån å säger att de har ringt bengen (polisen) fast hon som verkat startat bråket hade redan dragit då.
Vi går in på konsum å handlar å när vi ska gå till bussen kommer bengen. Pallar inte stå i det dåliga sällskapet så vi går till bussen, dessutom var det fula poliser så då var det ingen anledning att stå kvar.
Sitter i data salen nu å noobsen (Evve, Emma, Mathias & Bengan) spelar cs.

Over and out / Moberg


Misslyckat

Varför blir det jämt misslyckat?! Varför skiter det sig jämt? JÄMT!
Jag trodde de skulle bli ngt bra den här gången. Tydligen inte. Bajs åt helvette säger jag bara.
Trodde att det kanske skulle lyckas men icke. Något hände å nu kollar jag knappt åt ditt håll när du ser att jag ser dig..
Vi får se hur det blir men antagligen som vanligt,  ÅT HELVETTE!

No more tears
Another day passes as the night closes in
The red light goes on to say it's time to begin
I see the man around the corner waiting, does he see me?

Bajs

Har fixat bloggdesigen lite, vart förjävligt å ska fixa de ngn gång när jag har tid!!

Tillbaka

Jag ska återuppta denna blogg. Det har blivit så himla tråkig stäming i Ekorridors bloggen, så nu tar jag upp min egen blogg igen där jag tänker skriva vafan jag vill. (gör det i den också men ändå)
På Onsdag ska vi till romme, det ska bli kul som fan och nathalie kommer att ta ledigt från sin praktik då så hon kommer att åka med! :D Jag saknar både henne och Padilla! Fattar inte att ni ska vara borta i 4veckor till!!!! + lovet!!!!!! HUR SKA JAG STÅ UT?! Jag e ju ensam tjej i våran korridor om man inte räknar michelle men hon e ju alldrig där! Sen e de Anton & Hasse. HURRA?! Not..
Jag funtar på vad jag ska göra i sommar. Vill jobba på GRC men som vanligt har man fullt upp hela sommaren å kan inte hitta ngt vettigt jobb. Jag är som vanligt borta på midsommar... (NATHALIE FYLLER 18!!! å jag kommer inte kunna vara där!) Ska till NY då. Ska bli kul :D sedan ska man ju på mc träffen, landet, ev. tyskland å italien.. Vi får väl se hur det blir.. ,massor av resande men inga pengar!!

Aja, over and out!