Länge sedan nu

Det var ett tag sen jag skrev, har helt glömt bort det. I veckan har min häst varit på berga, det gick jätte bra å hon var fin. igentligen har jag inget mer att skriva förutom att det är GP på ons.


Hemma

Jaha så var man hemma i Svedala igen. Jag har väl haft det rätt så bra på Kreta förutom min farmor som man alldrig kan få stopp på när hon börjat babbla, min kusse som är 18månader som skriker så fort hon inte får som hon vill och mina päron som inte kan hålla sams om vart de ska åka, "Kör ditåt!, Vart ditåt?! Ditåt( pekar åt något håll) Höger eller vänster jag ser vär inte när du pekar! vänster (börjar svänga åt vänster) nej jag menar höger! Säg det då!!
Ja så kan de gå annars så har vi haft 25 (30 i solen) grader och sol i princip hela veckan. Har badat i havet fast att det var svin kallt, å poolen var inte heller så himla varm faktiskt. Bilder finns på http://ck-moberg.bilddagboken.se
När jag var borta så tog 3orna studenten, grattis till befrielsen! En del andra saker har också hänt som jag inte orkar skriva om.
Idag ska jag träffa Henke kl13, jag har ju gått upp ca.08 varje dag när vi var på Kreta så nu tänkte jag att ja fan jag kan sova till iaf 10! HAHA trodde jag ja, när tror ni jag vakna?! 07.30, besvikelse! Kanske för att klockan är 08.30 i Grekland, jag har ingen aning, men nu sitter jag iaf här å skriver istället för jag kunde ju inte somna om!
Ikväll ska jag till Millas landställe å grilla å supa lite med dem, vi får väl se hur mkt jag dricker jag ska nämligen ha körlektion på måndag morgon! Hurra! hahahah 

Nä men ha en trevlig dag!
/Moberg

"Att Tala Sanning Är Att Ljuga Så Att Alla Andra Tror En"
(Ett ufo gör entre)