Dalarna

Nu sitter Vi här i rättvik, bussresan gick bra och vi blev hämtade. Vi bor 4 pers i en 1a:p lite trångt men går bra:d Vi vart visade stallen på travbanan som Vi skulle vara i. Sparris och jag åker till stallet i nittsjö imorgon. Vi var ute å gick nu i kväll å hittade rättviks gymn där Vi vart bjudna på fika i morgon:p klockrent var det:p nej nu ska Vi sova, Ska upp 06.30 imorgon:p Puss å jag saknar mina horer på berga:d

Dalarna!

Kommer sakna alla min horor från berga! <3<3

Syns om 3 veckor!!

Praktik

Jaha, här sitter man med massa stora tunga väskor som ska med på praktien i dalarna! I MORGON ÅKER VI! Tjoho! Fan va kul vi kommer ha! Å fan va alla kommer sakna oss! Å vad vi kommer sakna alla andra!
Om vi har internet där uppe i ingenstans så ska vi försöka uppdatera här varje dag! Så ni får reda på vad vi gör på våran praktik hos Leif Witasp.
Själv kommer jag hålla kolla på Amaandhas blogg efter vad dem gör? Så hoppas dem uppdaterar, å Fannys bogg också + ngra till - bara om vi har internet då, vilket jag hoppas!

Nu ska jag försöka sova
Piss & Kräm!
image16

Utmanad!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Amaandha (klicka)


Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga några personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.


Mina sanningar:

1.  Jag har svårt att släppa in nytt folk i mitt liv

2. Jag hatar att Ducsha! Kan verkligen gå å dra på det för jag tycker det är så otroligt tråkigt!

3. Jag älskar Hård Rock / Metal!  Visste säkert dem flesta men fy fan för sån där "hippity hop music"

4. När jag ser på travet får jag rysningar, det finns inget hellre jag vill göra än att jobba med travet. Tyvärr är det extremt svårt att kunna livnära sig på det så istället satsar jag på en karriär som polis. - Samma som Amaandha

5. Jag sover fortfarande med mina nallar i sängen. Haha tycker det e lite pinit men sant. fast bara hemma. 

6. Motorer! Motorcyklar och Bilar!  Det är absolut en MYCKET viktig del av mitt liv! Porr!

7. Sist, men absolut inte oviktigast. Mina älskade vänner som jag lärt känna på Berga NBG älskar jag så mycket att jag skulle kunna hugga av både armar och ben för att dem ska få ha det bra. - Fan sant Amaandha jag be håller den!

Jag utmanar: Fanny, Lina, Barre 11 och Agnes

Have fun!


Frisk!

Tjoho! Jag är tillräkligt frisk för att gå till skolan! Känns konstigt att säga att man vill till skolan men fan saknar alla galna människor!
Idag kommer släkten å ska äta tårta å fira att jag fyllt år. Förresten sög min födelsedag. Men man kan ju hoppas att man kan få ngt roligt. :)

Har suttit å läst bloggar från männskor på berga. Varför händer allt roligt när jag inte  e där? De ligger en förbannelse över mig! Nu e de bara en vecka kvar till praktiken i dalarna! :D å så kommer korvjävlarna nästa vecka också. 

Igår satt jag på Playahead å titta runt på berga människor. Då efter ett tag upptäckte jag att jag verkligen inte gillar ettorna. För varje gång de kom upp en etta från berga så tänkte jag: FY FAAN en etta! Jag trodde alldrig att jag skulle tänka så! Visst att man inte kan gilla alla ettor ( vilket jag inte gör) men fan varenda jävel man stöter på!? Iof vet jag ju inte hur dem e i verkligheten heller men de va ju bara 1000 fjortisbilder! Vet dem inte att dem går på berga el?! NU förstår jag hur dem förra 2orna & 3orna kännde mot oss eftersom vi var mkt värre. :P haha
 
Hade bäst!

Jaha

Ja. idag har jag inte gjort ett skit. Förutom nu på kvällen, har precis kommit hem från Twisded Sister konserten! Den var grym! Fan va kul de va! Nu sitter jag å väntar på att jag ska fylla år. 8min kvar! :D
Hade!
image17

Hahaha



Något måste ju förgylla ens dag när man är sjuk! Dem här 2 e fan riktiga partyprissar! KOLLA PÅ HELA! :P

Sjuk

Fortfarande sjuk.. Ska till docktorn idag kl.14.00 för att se om de verkligen är körtelfeber eftersom cp läkaren på haninge närakut inte kunde säga d. Så de ska ta blodprover å grejjer. Jag hoppas att de är halsfluss för då kan jag få medecin! Har inte ätit sen i torsdags förutom att jag tvingade i mig ett halvt glas nyponsoppa nu på förmiddagen. de va inte lätt kan jag säga. Mirakeldiet kan man ju iaf kalla detta eftersom jag gått ner 4kg på 5dagar.
Förutom de så SUGER DET HÄR AP PUNG!
Uppdate
Nu e de bekräftat efter 2h på vårdcentralen kunde dem säga att jag hade körtelfeber. Jag känner mig som en gammal knarkare efter alla blodprover de tagit. Iof bara 2 prov men dem ska ta fler sen!
Jag fick bedövnings medecin av doktorn eftersom det är ett virus så finns ingen pencelin. När jag kom hem å ska ta medcinjäveln å tänker "fan va skönt nu kanske jag kan äta igen" Nehehee du de va så äkligt å segt så jag kunde knappt svälja hälften som jag spottade ut, de som lyckades komma ner i halsen och magen åkte upp typ fortare än det kom ner. Så det vart bara bedövat i munnen som jag just nu inte känner ett skit av, men fortfarande problem med att svälja. 
Nu ska jag gå å försöka äta lite soppa, det första jag äter sen i torsdags.

Kram i fisan

SJUK!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!! För i helvette va ont jag har i halsen! Jag har körtelfeber å håller på att dö! Min hals har svullnat upp så jag kan inte äta ngt! Jag ser ut som en höna och kan inte prata, svårt att andas för halsen är igensvullen. Jag har inte ätit sen i torsdags! JAG ÄR HUNGRIG! men det går inte att få ner något! Det sämsta är att jag INTE får någon medecin eftersom det är ett virus som inte finns ngn fungerande medecin till. KAN DE BOTA CANCER KAN DE VÄL BOTA DE HÄR?! De finns en bra sak med det iaf. Att när jag är frisk får jag inte vara med på gympan på 5veckor!! :D HURRA! Jag slipper Christian!