Fy

LÅT MITT GROGGVIRKE VARA!!!!!!!!!!

Provridare å lögner

Klev upp ganska tidigt imorse å örnade iväg till stallet.  Det skulle komma 3 tjejer å provrida idag!
Hämtade milla för hon ville med. Den första tjejen kom kl 1. Hon ville bli medryttare eller halvfodervärd. Hon kunde inte så mkt men det gick väl ganska bra ändå. Hon börjar på tis! Sedan kom en tjej som Carin kännde att det var ngt skumt med henne när de hade pratat i telefon. Men det gick bra å hon verkade väldigt intesserad å hade redan en stallplats. Vi sa det när de åkt att lite skumt var de ju att hon stod å predikade om sig själv att hon var så himla ärlig osv men tänkte inte mer på det.
Väntade i en halvtimme på den sista tjejen så Havanna fick vila lite, hon var duktig å var den mest seriösa av alla, även om hon "satt som hon körde motorcykel" enligt Milla, hon satt framåt lutad. Det gick bra å hon skulle höra av sig.
När jag kommit hem ringer Milla mig å säger att den skumma tjejen som kom som nr 2 å provred hon hade en kompis med sig till stallet som hade ridit där förut så Milla hade henne på bdb hon hade skrivit att hon var så himla glad för att hon å tjejen som provred Havanna ev skulle dela foderhäst. Då kan man ju tänka att de var säkert någon annan häst de har hittat, men hon hade sakt till oss att hon gillade Havanna så mycket att de inte skulle testa fler. Sen gick Milla in på hastannonser.se å söker på södertälje för hon skulle kolla på en häst. Där har de lagt ut en annons om att de söker stallplats för att de ska ha en foderhäst. Alltså ljög dem om att de hade en stallplats i ett jätte fint stall i nykvarn å att hon skulle ha hästen själv.
Varför ljuga om det? Jag kan ju säga att hon kommer inte att få hästen! De gäller att snoka!

Nu ska jag hoppa in duchen för jag å Erik ska åka iväg till hans polare
Bajs

Utekvällen igår

God morgon fokes!
Igår var jag matilda, kattis på Viper å röjde. Träffade utösara loppan å emelie där!
Iaf, det var en händelserik kväll. Matilda var kalas full kattis var pank men hitta en riktigt ful snubbe hon strulade med så då bjöd han! Jag å Sara shotade tekila.
Hittade max kamera å tog den hela kvällen, max var också full!  Rolig kis!
På viper var det typ 2000 grader varmt å jag svettades som en orangutange! Därför drog vi till Harrys kl 2.
Träffade sophie, men matilda var så himla full så hon ville åka hem! Tog en taxi hem.
Taxi chaufören var en tjej som satt å babblade om allt möjligt. Plötslig hör man bara ett *plask* i baksätet!
JO MATILDA LA EN PIZZA I TAXIN! Utan förvarning! Vi fick stanna på nynäsvägen å torka ur bilen å taxitjejen höll på att spy själv! Vi fick iaf åka hem å väl hemma fick jag klä av matilda alla kläder sätta henne i duschen. Tvinga i henne ett glas med vätske ersättning å leda henne i säng. Riktigt full tjej! Sen kunde jag gå å sova.

Imorse så upptäckte Matilda att hon varit uppe inatt utan att hon visste om det, satt på sig en strumpa å ett linne under tröjen hon sov med!
Hittade en rolig sak också. Erik tog fram bruksanvisningen till spisen för att kolla något (vad vet jag inte) Så jag satt å kolla i den. På sista sidan står det skrotnig:


NR 3: SÄTT LUCKSPÄRREN UR FUNKTION, FÖR ATT FÖRHINDRA ATT BARN BLIR INLÅSTA I UGNEN!





hAHAHAH Jag dör! En inlåst kid i ugnen!!
Ha de bra

Ny dag

God morgon! Vaknade för en timme sen! Hade ju sovmogon idag då jag slapp köra slapptasken Erik till jobbet i morse.
Ska till stallet snart för jag måste hämta Erik halv 3 å köra han till banken. (Åååååååka pendeltåg, du e en looser baby för du har inget körkort!)
Iaf blire utgång ikväll såklart! Så se upp för vi kommer parta heeeela natten lång!! (Om jag inte blir utslängd kl 1 dvs)

Hehehe skriver imorgon hur våran kväll var! Bajs i skitan!

Länge Sen.

Har ju inte så mycket att skriva. + att ingen läser...

Iaf Igår var jag och matilda i stallet en stund. Longerade Havanna. När jag kom till hagen å skulle ta in henne står jag å glor i 3 min å undrar va fan min häst har tagit vägen! Ropar HAVANNA DITT SÄR! En häst i hela hagen reagerar. En grå häst tittar upp. Ser på huvudet att de va Havanna, bara att hon rullat sig så mycket att hela hon var täckt med grå lera!!
Åhh jobbig häst!

Efter stallet så drog jag å Matilda till Berga en stund för att hälsa på! Den första personen vi ser är tandköttet! Jag å Matilda börjar as garava å tänka på i vintras när hon trillade över staketet! Hahaha vi e bra elaka! Hälsade på michelle en stund å Resten av berga folket. Mathias skrattar man alltid lika mycket åt!
Kai berätta att hela skolan hade deppat ihop när vi tog studenten, och det var fortfarande samma stämmning. "Va fan de va ju ni som röjde, nu e de helt dött, ingen gör någonting. Även om de kanske inte va så kul när ni örnade ner med tvättkorgen på hjul itrappen... Men de var iaf någon som gjorde något" Hahahah ja vi var de sista av den riktiga håll igång berga generationen. Även om de va bra dött då med, de 2 sista åren.

Ska nog åka till stallet snart å rida, på sön kommer 2 spekulanter på Havanna om fodervärd.


De var allt era bajsnyllen