Inge mer björnpäls!

Mohahah nu har björnpälsen på bena försvunnit. Lite tråkigt att rycka bort all fin päls man sparat under hela vintern (nästan). Men fan ska man till grekland så ska man, då kan man ju inte gå med värsta lurvet på bena. ( Jag är iaf inte värre än Nathalie haha)

Så imorgon gäller det, kl 05.30 åker vi hemifrån mot skavsta. Rätt jobbigt måste jag säga. Sedan kommer jag vara borta från alla mina Hoés en hel vecka! Hoppas dem överlever utan mig! :P haha å på onsdag tar 3orna studenten också, känns ju lite surt att inte vara där men vad ska man göra. Sen lär ju min grejj gå åt helvette nu, men hoppas hon ringer dig iaf å berättar om det.

Men men, tillslut ett litet minne från förra bergadagarna på tal om håriga ben.
/Moberg
  Klicka på bilden för att förstora.


Teoriprov!

Ja, nu sitter jag här hemma å börjar faktiskt lungna ner mig lite grann. Idag har jag då skrivit teoriprovet för MC.
Jag har faktiskt inte varit så nervös den här gången! Trodde jag ja! hahah när jag stog utanför vägverket å väntade kom det! Mitt hjärta började slå i 190!!!
In på vägverket å vänta, väl där inne lugnade jag ner mig lite grann. Vi fick komma in i salen å bliv tildelade datorer. När jag hade gjort typ 18 frågor kände jag, de här kommer gå åt helvette! Det känndes som jag inte kunde någonting!!
Gjorde iaf alla frågor å gick igenom dem en gång innan jag tröck på "rätta" de tog ett tag innan jag vågade trycka där faktiskt! Men fan vad lättad jag blev när jag såg att det stod "GODKÄNT" Hurra!!! Gå å hämta pappret å jag hade 5 fel totalt, det var bra! :D
Så på vägen hem ringde jag massor av människor å delade med mig av min glädje!! :D så nu sitter jag här, hemma framför datorn å e skit lycklig, ska snart till södertälje å ha körlektion.
Snart ska jag boka uppkörningen också! :D






Knark är bajs? NEJ KÄRLEK ÄR BAJS!

Jaha, varför ska alla vara kära å lyckliga. Varför kan jag aldrig vara kär å lycklig?
De går bara å skogen, åt helvette helt enkelt, varje gång! Vad e felet? Jag tror jag ska gå å självdö eller ngt. Jag ska somna som törnrosa å sen får den rätte komma å väcka mig, då slipper man allt skit mellan de felaktiga å den rätte..

Kan de inte bara bli bra någon gång?!

Nattas Mamma 50år!

Ja, igår var vi i Jakan, Jag, Milla, Towe, Sophie, Nathalie, Matilda och Bengtsson. Nattas (Padilla) mamma hade fyllt 50 å vi var bjudna på party!
Alla var finklädda å jag hade klänning och högklackade stövlar!!!!!!!!!!!! Ovanligt..! Iaf så hade vi skit trevligt, alla var verkligen trevliga å skojjade med oss, verkligen inte som på en svensk 50års fest där man måste vara lugn å sansad. Här var alla galna, vi hade hög musik å dansade hur mkt som helst!
Maten var verkligen också jätte god!! Speciellt tårtan efteråt! Kommer inte ihåg vad den hette men på svenska var det "Tusen blad" Det var baclava deg och argentinsk kola sås (har jag för mig natta sa) som vart lagt om varann. AS GOD!
Vi alla blev nog lite dragna men mest vart nog Sophie! Hahah hon var riktigt galen"! Men det var kul som fan, så nästa gång man går på 50års fest lär väl det bli värsta besvikelsen!!

Nu ska jag snart ut å övningsköra med pappa, å imorgon ska jag skriva TEORIPROVET!!!!! Jag börjar bli galet nervös!

Bajs i pannan
/Moberg

                                

Det luktar bajs! + singstar!

Okej, idag innan vi skulle åka hem satt vi i G & F korridorens "allrum" vi har fönstret öppet å helt plötsligt kommer en hemsk stank av typ hönsBAJS! det luktade värre än när de rensar gödselplattan!! Milla undra va fan går vi på för skola igentligen?! HÖNSBAJS?! Det var hemskt (värre än Samhälls-evas afrika vatten, för er som luktat på det) och det luktade i säkert 5min! Så går de när de ska gödsla på åkrarna å man bor på en bondgård!

Vi har lånat Singstar nästan hela veckan, galna har vi varit å fint har de inte heller varit!! Sparris hoppade sönder soffan när dem sjöng å det har dunkat på nya hela veckan!

Sex and Drums and Rock´n Roll
/Moberg

Studenten å lite annat

Ja snart tar de ju studenten. Vissa kommer bli skönt att slippa, vissa kommer man sakna oerhört mycket. synd bara att jag inte är här de 3 sista dagarna av deras liv på berga, jag åker nämligen till grekland den 26. Lite surt kanske att inte få vara med när ens vänner tar studenten, jag har min mamma att skylla på. Hon har fått sig en avhyvling för det men vad ska jag göra?
Snart är E-korridoren befriad! Dock blir vi ju ändå inte av med alla i den då han kommer flytta ngn annanstans på berga och bli instruktör. Surt men skönt att veta att de inte blir längre än till augusti. Thats it, no more. Yes!

Inte så mycket
har hänt i veckan i tis hade några hängt upp toalettringar i träden vid rökrutan! Haha de var lite roligt, det som kanske var mindre roligt var att någon/några hade stängt av allt vatten på hela berga så varken människa eller djur hade något vatten under hela natten, det vart stormöte om det i matsalen med alla internat elever där vi fick en avhyvling.
Ikväll hade B-korridoren busat lite med M.Holt å hans bil, det var rätt kul tycker jag.

Nä slut för ikväll /Moberg

P.s Direkt kopierat från vad jag skrev i våran korridors blogg D.s

Blogg bajs

för det första måste jag ju säga hur ful jag tycker min blogg är... men den vill VERKLIGEN INTE göra som jag vill! Så jag orkar inte, de får se ut så här tills jag har tid å lust att fixa den.

Häromdagen fick jag reda på att farsan ska tatuera in mitt namn på armen, jag blev faktiskt rätt rörd, även fast de kanske är många som kar det så innan jag visste om de å såg de på tv så typ: ja men hur kul e de, typ alla har de ju. Men när de väl kom fram så kännde jag mig glad för de känns liksom som att jag verkligen vet då att  han älskar mig, även om han säger det hela tiden.

Men, påtal om min farsa
så i fredags hade vi gäster hemma. etfer ett tag tog dem fram jägern, å jag typ fur mycket har ni drukit igentligen? när jag kom upp från övervåningen.
Pappa: Ja jag tyckte de var lite lite i den. Vi kom iaf fram till att de var väl jag som hade tjuvat lite. Sant. Då säger han att om jag går till barskåpet å tar fram ngt som heter kloster ngnting så skulle jag få den, de va ungefär som jäger hade de sakt när dem köpte den i tyskland men den var igentligen skit äcklig. Så han sa att vi ungdommar hittar väl på något att blanda ut den med. haha så nu har jag lite mer sprit än innan.

Jag presenterar stolt: 2HÄST - SALAMI FILMEN!

Hahaha

Hahha pauli e skön. En gubbe som är med i våran mc klubb han är stor å halv finne! Han var på kopparträffen å mötte några norrmän som hade 95% sprit.
Norrmännen: Kolla vi har 95%!!
Pauli: åh, får jag smaka? (finlandssvenska)
Norrnännen: aa, okej.
Pauli klunkar i sig halva flaskan
Pauli: Åh, groggvirke!!

Hahah sen när han meckar med oss så säger han alltid: De e bara ett par timmar kvar! Hahah å då återstår säker flera dagar. Sedan en gång så hade han tappat bort en skruv till motorn, då gick han till sin "Billy" bokhylla från IKEA å tog en skruv å satte i motorn! Hahaha jag älskar den gubben verkligen! :D <3
Pauli

V.14

Jaha så var veckan slut. Det har inte hänt så mkt under veckan. Lite bråk, lite fylla. ja. igår snodde vi hasses handduk när han duschade å han märkte inget förns efteråt. haha de var kul. Idag har 3orna haft redovisning på sina projektarbeten, slutet är fan nära för dem nu!
I helgen ska jag åka till Vingåker å hänta hojen. Han e hel å går å köra nu så på sön kommer han till berga! Tyväär kommer jag inte få ha nyckeln då farsan tror att jag kommer låna ut den! ALDRIG! (Inte ens till Max som har körkort för den, för han kraschde ju faktiskt sin egen :P haha)
Nä nu ska jag plugga lite teori. 

Over and Out 

P.s Å om du ska vara sur för de jag sa så kan du ju suga min stora svarta.D.s