va?

Har inte bloggat på några dagar, var hemma hos Carin och hade fullt upp med att vakta hundar och barn.

Iaf, var inne på Efterlyst hemsida. Där har de en flik med efterlysta brottslingar. Alla var invandrare, negrer, ryssar och blattar kanske möjligvis någon annan nationalitet. Det var EN svensk med, han var efterlyst för förskingringsbrott, och han hade lurat en präst på 100 000kr.
Medans resten var skyldiga till Mord, Våldtäkt, dubbelmord osv vilket är värst? Våldtäkt eller förskingring?, jag tror de flesta svarar våldtäkt.
Visar inte de då regeringen att de måste vara skarpare på att ta in invandrare. Göra ett slags test, där de måste veta att i vårat land är sånt inte okej! Även om det är det i deras primitiva land. (inte alla dock)och de borde skärpa straffen för invandrare, för alla mord och väldtäkter för den delen, men att de borde bli utvisade på en gång.
De har väl kommit till Sverige av en anledning, för de inte vill vara kvar i sitt hemland, Skicka då tillbaka dem dit om de inte sköter sig!
Hur kan de missa att de flesta mord och våldtäkter faktiskt sker av invandrare, som inte får något annat, när de säger på efterlyst eller andra medier mörkhyad man, man med brytning.. osv. Bajs på dem Bra för alla de som sköter sig, ni får gärna vara kvar.

Sergei Albiev - Dubbelmord
Tilo Dumbuya - Våldtäkt

Coung Duc Nguyen - Dubbelmord

Kommentarer
Postat av: Milla

ÅÅH vad är det för en äcklig krullig våldtäcksneger!?

Jaa jag satt just och tänkte på detta, satt och kolla lite på inslag från SD och jag bara älskar dem, Mona muslim borde gå och dränka sig själv och resten av partiet med judesyra!



Eller varför kan inte hon själv råka ut för 50 våldtäkter så hon kanske får se hur dte ligger till -_-

2009-10-29 @ 14:09:47
URL: http://kentunge.blogg.se/
Postat av: Cissi

ja verkligen

2009-10-29 @ 14:12:51
URL: http://pantamera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback