Uppdatering

Ja lite uppdatering phästfronten. Hälsoläget på Havnna e fin fint förutom att hon hade kotledsinflamation hf å en lindrigare på vf. Knäleds inflamation på båda bak som tydligen var flera år gamla sen hon gick på travet antagligen. Men han sa att hon skulle bli helt frisk å vi ska på återbesök om 3 veckor. Så nu får hon stå i sjukhage å äta medecin.
Igår efter körskolan åkte jag till stallet, fixade allt med Havanna å skulle gå å hämta Dragawa. Duggregnade lite då så jag tänkte att jag skulle gå innan de började ös regna. jo visst... När jag e halvvägs till hagen börjar de regnar mer å när jag e vid grinden är det världens skyfall med åska å grejjer. Jävlar, jag e redan blöt så jag kan lika gärna ta med kusen när jag ändå e här tänker jag. När jag kommit fram till hästen haglar det! Å tror ni hon vill flytta på sig? nä efter lite mer regn å övertalning gå hon med till grinden, fortfarande hagel.
Men nu tänker hon inte gå länge, står där i ös regn i 5min å försöker få henne å gå! Tillslut så går hon ut å jag kan stänga grinden. Ännu mer regn.. yes nu e vi snart i stallet tänker jag, en genomvåt hårdrockare...
NÄ! men tro inte att hon sätter lite fart hästfan, nej som en snigel får jag dra henne hela vägen till stallet! Jag var dygnsur, håret låg som en slickad katt, skorna var dygnsura ända in till strumporna! så de var bara att klä av sig leta fram ett par stumpor å vänta ut regnet så man kunde åka hem.

  SKIT HÄST eller kanske blöt häst

Kommentarer
Postat av: Amanda aka Amzie

hashaha uuh kan ingen annat göra än att skratta

2009-09-27 @ 17:21:00
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hahah nej när man tänker på det måste det sett väldigt roligt ut också för jag var arg som fan å skit blöt :P

2009-09-27 @ 17:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback