Provridare å lögner

Klev upp ganska tidigt imorse å örnade iväg till stallet.  Det skulle komma 3 tjejer å provrida idag!
Hämtade milla för hon ville med. Den första tjejen kom kl 1. Hon ville bli medryttare eller halvfodervärd. Hon kunde inte så mkt men det gick väl ganska bra ändå. Hon börjar på tis! Sedan kom en tjej som Carin kännde att det var ngt skumt med henne när de hade pratat i telefon. Men det gick bra å hon verkade väldigt intesserad å hade redan en stallplats. Vi sa det när de åkt att lite skumt var de ju att hon stod å predikade om sig själv att hon var så himla ärlig osv men tänkte inte mer på det.
Väntade i en halvtimme på den sista tjejen så Havanna fick vila lite, hon var duktig å var den mest seriösa av alla, även om hon "satt som hon körde motorcykel" enligt Milla, hon satt framåt lutad. Det gick bra å hon skulle höra av sig.
När jag kommit hem ringer Milla mig å säger att den skumma tjejen som kom som nr 2 å provred hon hade en kompis med sig till stallet som hade ridit där förut så Milla hade henne på bdb hon hade skrivit att hon var så himla glad för att hon å tjejen som provred Havanna ev skulle dela foderhäst. Då kan man ju tänka att de var säkert någon annan häst de har hittat, men hon hade sakt till oss att hon gillade Havanna så mycket att de inte skulle testa fler. Sen gick Milla in på hastannonser.se å söker på södertälje för hon skulle kolla på en häst. Där har de lagt ut en annons om att de söker stallplats för att de ska ha en foderhäst. Alltså ljög dem om att de hade en stallplats i ett jätte fint stall i nykvarn å att hon skulle ha hästen själv.
Varför ljuga om det? Jag kan ju säga att hon kommer inte att få hästen! De gäller att snoka!

Nu ska jag hoppa in duchen för jag å Erik ska åka iväg till hans polare
Bajs

Kommentarer
Postat av: Milla

jävla retards!

2009-08-31 @ 22:41:01
URL: http://kentunge.blogg.se/
Postat av: lis

men det är lungt vill en då inte dela me henne så ni tycker hon är skum? men det fanns igen stallplats sen har ju en foderhäst redan det dära tjejen har gjort sitt men men skit samma ju det skulle en då inte bli något efter som alla stallplatser är fulla i södertälje så bli inte sura på mig det va hennes ide ju :(

2009-09-10 @ 18:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback